Saturday, September 26, 2009

Tatil Fotograflari

bundan boyle blogumda sadece yemek tariflerini degil degisik yorelerdeki mekanlarida paylasmak istiyorum.yemek tariflerine olan merakimdan olsa gerek.degisik yorelerdeki tarifler ve oraya has yemekleri layikiyla yapan mekanlarda hep ilgimi cekmistir.tv programlarinda gazetelerde okudugum izledigim yemek ve bolge tanitimlarindan kucuk kucuk notlar tutup bunlari biriktirmeye basladim . gidilecek yerler ve gidilecek mekanlar diye. yine boyle bir tv programinda lezzet duraklarinda ailecek severek takip ettigimiz bir program .bozdaganin meshur pidelerini gormustum. eeeeeee tabii burada arkadasim yesimde bozdaganli olunca yazin tatil donusu hep beraber onlarla buraya ugramadan olmazdi . Biz bu lezzetleri cok sevdik kiymalisi peynirlisi hepsi ayri ayri lezzetli idi. ama tahinli pideyi asla tatmadan olmaz superdi.eger bir gun yolunuz oralardan gecerse muhakkak ugramadan gecmeyin derim.

Tahinli Pide:







2 comments:

Efsun said...

Pideler süper görünüyorlar,bende arada rastlarsam kültür asi ni izliyorum, atv deydi galiba. gösterilen yerleri hep gezmek istiyorum:)

meleginmarifetleri said...

Eeee tabiki aydın nazilli karaca su yenipazar bizim buralara doğru gelince(Denizli) kale tavas buraların pideleri süperdir harikadır:)
paylaşımın için teşekkürler..